Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salau la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Salaul curatat se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia cu grija, sa

detalii rețetă—

Nisetru la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pestele bine curatat si spalat se lasa sa se zvinte, se unge cu ulei si se frige pe gratarul bine incins. Cind este

detalii rețetă—

Plachie de crap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele taiat bucati se pune intr-o tava cu untdelemn, ceapa taiata marunt, foi de dafin, verdeata, piper, 2-3

detalii rețetă—

Stiuca la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Stiuca se curata si se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia cu grija,

detalii rețetă—

Sufleu de peste cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara,

detalii rețetă—

Peste cu sos de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamiie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie

detalii rețetă—

Peste "a Suisse"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara

detalii rețetă—

Peste cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o

detalii rețetă—