Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

File de salau frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru file de salau frantuzesc pestele se spala si se portioneaza. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa

detalii rețetă—

Peste prajit in sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Punem sare pe filele de peste, taiate bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul

detalii rețetă—

Peste prajit in sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Punem sare pe peste, taiat bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul albusurilor de ou si

detalii rețetă—

Cubulete de peste prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pestele se zvanta si se taie in bucati cat sa incapa in gura. Albusul de ou se bate spuma, se amesteca bine sarea,

detalii rețetă—

Peste in aluat crocant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa

detalii rețetă—

Sufleu din peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina

detalii rețetă—