Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOFile de somon cu piure de pastarnac - Reteta video

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 15m 

Ce poate fi mai usor decat sa pregatesti un peste delicios la tigaie, nu? Chiar si-asa sunt cateva detalii de care

detalii rețetă—

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h:10m 

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie.

detalii rețetă—

Peste la gratar cu garnitura de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Peste la gratar cu garnitura de dovlecei este o mancare delicioasa. Combinatia dintre peste si dovlecei se

detalii rețetă—

Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Fileuri de salau pane cu garnitura de cartofi natur este o reteta simpla si gustoasa. Aveti nevoie de 1 kg fileuri

detalii rețetă—

Macrou cu garnitura de cartofi orientali

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand:

detalii rețetă—

Rac prajit cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Caleste ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat in ulei incins. Adauga lichior de anason, sare, curcuma si mixeaza

detalii rețetă—

Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se iau fileurile, se spala se usuca cu un servet. Se ung cu ulei si zeama de lamaie, se pun deasupra cateva

detalii rețetă—