Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Stiuca umpluta gustoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Stiuca umpluta gustoasa este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se descuameaza pielea si se da

detalii rețetă—

Stiuca umpluta cu legume

complexitate reteta Redusa 

Pentru stiuca umpluta cu legume se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si

detalii rețetă—

Salata din scrumbie de mare cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se

detalii rețetă—

File de salau cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Fileul de salau cu portocale este o mancare de peste mediteraneana foarte delicioasa. Se curata pestele, se spala

detalii rețetă—

Peste la cuptor cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru peste la cuptor cu macaroane se intrebuinteaza resturi de orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si

detalii rețetă—

Chiftele delicioase de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate

detalii rețetă—

Stiuca delicioasa umpluta la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Pentru stiuca delicioasa umpluta la cuptor se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga.

detalii rețetă—

Fileu de salau pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in

detalii rețetă—

Stiuca fiarta umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru stiuca fiarta umpluta se curata stiuca. Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga. Cine este

detalii rețetă—

Biban cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in

detalii rețetă—

Biban prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la

detalii rețetă—

Mancare de calcan cu unt si capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se

detalii rețetă—

Calcan prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii  Se da apoi prin lapte, faina, ou si

detalii rețetă—

Rasol de calcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Calcanul se pune la oparit in apa fierbinte dupa care i se scoate pielea si se taie bucati. Se fierb legumele

detalii rețetă—