Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Heringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se
detalii rețetă—Se curata pestele si se spala . Capul si coada se folosesc la alta mancare. Partile ramase se taie felii de cca 2
detalii rețetă—Curatam macroul si asezonam cu sare si piper. Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu
detalii rețetă—Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, (cel mare), se usuca pe un
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe