Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crap pane cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crap pane pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Ouale se spala sub jet de apa rece.

detalii rețetă—

Rasol de peste alb cu maioneza si cartofi

complexitate reteta Redusa 

Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare,

detalii rețetă—

Salau polonez cu cartofi si sos de oua

complexitate reteta Redusa 

Pentru salau polonez cu cartofi si sos de oua salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu

detalii rețetă—

File de salau gratinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru file de salau gratinat pestele se spala si se portioneaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale

detalii rețetă—

Crap la protap simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crap la protap simplu pestele se curata, se spala si se sareaza, apoi se despica in doua in zona spinarii;

detalii rețetă—

Salata de ton cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Salata de ton cu ou este o salata delicioasa si simpla de preparat. Peste pastele fierte clatite si scurse punem

detalii rețetă—

Perisoare cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Perisoarele cu sos de rosii este o mancare cu peste simplu si delicioasa. Se amesteca toate la un loc, se pun ouale

detalii rețetă—

Pasta de sardele cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pasta de sardele cu rom este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se foloseste la

detalii rețetă—

Scrumbii la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru scrumbiile la tigaie, se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe

detalii rețetă—

Mancare de lin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru mancarea de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si

detalii rețetă—

Iahnie de lin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iahnia de lin se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si

detalii rețetă—

Fileu de salau pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru fileul de salau pane se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in

detalii rețetă—

Burta de crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru burta de crap in saramura se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele

detalii rețetă—

Chefal cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a pregati aceasta reteta de chefac cu cascaval, sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, cascaval, oua,

detalii rețetă—