Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salau cu legume si sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 

Pentru salau cu legume si sos de lamaie se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cand este

detalii rețetă—

Rasol de peste alb cu maioneza si cartofi

complexitate reteta Redusa 

Pentru rasol de peste alb cu maioneza si cartofi se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare,

detalii rețetă—

Salau polonez cu cartofi si sos de oua

complexitate reteta Redusa 

Pentru salau polonez cu cartofi si sos de oua salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu

detalii rețetă—

Peste cu capac de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand

detalii rețetă—

Peste la cuptor cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Ghiveci de crap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ghiveciul de peste se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste

detalii rețetă—

ciorba pescarilor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se

detalii rețetă—

Peste la gratin cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici.

detalii rețetă—

Peste sarat cu mirodenii si sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele.

detalii rețetă—

Rasol de crap cu cartofi si dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie,

detalii rețetă—

Crap rasol cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul

detalii rețetă—

Rasol de salau cald

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. Inainte de a se

detalii rețetă—

Salau cu sos de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cind este fiert, se adauga pestele curatat. Se

detalii rețetă—

Rasol de peste cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaia de dafin. Se trage vasul la

detalii rețetă—