Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crap delicios cu ciuperci si vin alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru crap delicios cu ciuperci si vin alb se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper,

detalii rețetă—

Sprot la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sprot la tigaie este un aperitiv delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o

detalii rețetă—

Peste in saramura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Peste in saramura este o gustare delicioasa. Pentru aceasta mancare cu peste va mai trebuie ardei, ceapa si vin

detalii rețetă—

Salau la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salau la cuptor este o reteta cu peste simpla, pentru care aveti nevoie de doi pesti, usturoi,patrunjel, rosii

detalii rețetă—

Frigarui de somon cu glazura asiatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Bucatile de somon se ung cu glazura asiatica (facuta din sucul de la o portocala, 2 linguri sos de soia, ghimbir

detalii rețetă—

Somon cu salata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Somon cu salata este un preparat culinar care poate fi un aperitiv select sau chiar un fel de mancare independent.

detalii rețetă—

Biban cu rosii si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul este un peste alb, delicios si satios, care merge de minune alaturi de un vin alb de buna calitate.

detalii rețetă—

Crap delicios la cuptor cu usturoi si vin alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru crap delicios la cuptor cu usturoi si vin alb se curata crapul, se spala, se scurge bine si se sareaza pe

detalii rețetă—

Peste iute la cuptor cu lamaie si vin alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru peste iute la cuptor cu lamaie si vin alb bucatile de file se spala, se curata de eventualele evisceratii

detalii rețetă—

Crap cu verdeata si vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa

detalii rețetă—

Crap la cuptor cu vin alb si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crap la cuptor cu vin alb si usturoi se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea

detalii rețetă—

Chefal cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru a pregati aceasta reteta de chefac cu cascaval, sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, cascaval, oua,

detalii rețetă—

Dorada in vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata dorada si se cresteaza putin pe lateral. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, dupa gust. Se pun

detalii rețetă—

Scoici cu vin alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se

detalii rețetă—