Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Macrou in folie la cuptor sau grill

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie

detalii rețetă—

Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de

detalii rețetă—

Pastrav condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de

detalii rețetă—

Macrou la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei,

detalii rețetă—

Sufleu din peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina

detalii rețetă—