Mancaruri cu vanat

Reteta Budinca din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura galbenusurile crude, smantana, sar

ingrediente

   500 gr carne macra de mistret
   100 gr unt
   100 gr smantana
   2-3 oua
   100 gr ceapa
   100 gr paine
   50 gr untura sau ulei
   50 gr cascaval
   sare
   piper

mod de preparare




Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura galbenusurile crude, smantana, sare si piper. Se amesteca bine si se adauga albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se presara deasupra cascaval ras, se stropeste cu restul de unt si se introduce in cuptorul incins. Se lasa la copt jumatate de ora.
Se serveste fierbinte, cu sos de rosii sau smantana.





Alte retete:





Vinete impanate Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Incearca si Iepure cu masline si arpagic
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne de mistret" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.