Mancaruri cu vanat

Reteta Carne de cerb cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se

ingrediente

   800 gr carne de cerb
   100 gr untura sau 100 ml ulei
   150 gr ceapa
   300 gr morcovi
   200 gr dovlecei
   200 gr mazare
   400 gr cartofi
   1 telina
   50 gr bulion
   2-3 rosii
   2-3 ardei grasi
   verdeata
   100 ml vin
   piper
   sare

mod de preparare

Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se scot si se adauga in uleiul ramas ceapa maruntita, bulionul si se stinge cu apa. Se rastoarna totul peste carne si se lasa sa fiarba pana aceasta devine moale. Spre finalul fierberii se adauga legumele si se mai fierb impreuna 20-30 de minute. Se adauga mazarea fiarta, rosiile maruntite, piperul, sarea si putin vin. Dupa 10 minute se ia de pe foc.
Se serveste cu verdeata presarata deasupra.



Alte retete:



Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca si Iepure cu masline si sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de cerb cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.