Mancaruri cu vanat

Reteta Carne de urs cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga

ingrediente

   800 gr carne de vanat
   500-600 gr ciuperci proaspete
   100 ml vin
   sare
   piper
   1 ceapa
   30 gr faina
   100 gr untura
   50 gr bulion
   100 gr smantana

mod de preparare




Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga ciupercile spalate si feliate si se calesc impreuna 10 minute, dupa care se sting cu vin si bulion. Se rastoarna totul peste carne, se adauga smantana si putina faina si se las ala fiert inca 10 minute.
Mancarea se serveste calda.





Alte retete culinare:





Rulada de porc Muschi de porc la cuptor Tocanita de pipote si inimi
Incearca si Porumbei cu pere
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de urs cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.