Mancaruri cu vanat

Reteta Cotlet de mistret cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. S

ingrediente

   6 bucati de cotlet
   20 gr faina
   piper
   100 gr untura
   300 gr ciuperci
   100 gr ceapa
   100 ml vin
   sare
   1 legatura de verdeata

mod de preparare

Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. Se scot apoi, iar in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile feliate. Se stinge apoi cu vin si se rastoarna peste cotlete. Se adauga putina apa calda si se lasa la fiert inca 10-20 de minute. Se potriveste la gust de sare si piper si se adauga smantana, dupa preferinte.
Se servesc cu garnitura de orez si cu sosul de ciuperci turnat peste.





Alte retete culinare:





Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Curcan umplut
Incearca si Friptura de iepure sote vinatoresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de mistret cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.