Mancaruri cu vanat

Reteta Cotlete de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele ti

ingrediente

   6 cotlete
   1 pahar vin alb
   6 felii de miez de paine
   125 gr unt
   1 cana sos vanatoresc
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele timp de doua zile. Apoi se scot din marinata, se scurg, se sterg si se pun intr-un vas cu unt si ulei. Se lasa la fript, pe foc mic, timp de 15 minute. Se prajesc cotletele pe ambele parti. Se pun apoi la prajit feliile de paine in unt si se asaza pe fiecare felie cate un cotlet fara os. In sosul ramas se toarna vinul, se adauga sosul vanatoresc, se sareaza, pipereaza si se fierbe cateva minute.
Se servesc calde.





Alte retete:





Pastrav la cuptor


Mancare de mazare


Sarmale de post
Incearca si Fazan cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de mistret" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.