Mancaruri cu vanat

Reteta Fazan inabusit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga c

ingrediente

   1 fazan
   70 gr slanina
   2 linguri unt
   1 morcov
   1 ceapa
   3 pahare zeama de carne de porc
   1 pahar vin alb
   sare
   piper

mod de preparare

Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga cateva felii de slanina, zeama de carne si vinul. Fazanul se adauga in vasul cu zarzavatul si se lasa la inabusit timp de 2 ore. Dupa ce s-a fiert carnea, se scoate din vas, iar legumele se paseaza.

Sosul format se serveste separat, dintr-o sosiera. Mancarea se serveste calda.


Alte retete:





Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Incearca si Sivet de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan inabusit" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.