Mancaruri cu vanat

Reteta Frigarui de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de carne se taie un buzunar, in inter

ingrediente

   4 felii mai groase de carne de caprioara marinata
   12 prune uscate
   100 ml smantana
   200 ml vin dulce
   1 lingura de amidon alimentar
   sare
   piper
   ardei
   busuioc
   ulei

mod de preparare

In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de carne se taie un buzunar, in interior se freaca cu busuioc, se baga cate-o pruna uscata apoi se inchid. Vinul se amesteca cu amidonul, se adauga piperul, ardeii si smantana. Feliile de caprioare se trag pe bete de frigarui, se ung cu ulei, se infasoara in folie si se frig deasupra jarului timp de jumatate de ora, apoi se prajesc fara folie, ungand intre timp. Zeama de marinat se creaza din apa cu otet, felii de ceapa, frunza de dafin, oregano, morcov feliat, patrunjel feliat, telina, seminte de brad zdrobite, piper boabe, cuisoare, sare si coaja de lamiae. Ingredientele se fierb si se toarna peste carne.
Se serveste cu sos de vin rosu si orez cu stafide.





Alte retete carne recomandate





Ardei umpluti


Tocanita de pui


Dovlecei umpluti
Incearca si Iepure cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.