Mancaruri cu vanat

Reteta Friptura de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri

ingrediente

   1 pulpa marinata
   200 g slanina afumata
   sare
   1 ceasca de ulei
   1 ceasca de apa
   piper boabe
   1 pahar de vin

mod de preparare

Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata, se pune in tava de friptura cu o ceasca de apa si o ceasca de ulei, se sareaza sosul si se adauga citeva boabe de piper, dupa care se introduce friptura in cuptor. Se frige la foc marc o ora, apoi se intoarce cu atentie, se adauga vinul si se continua fri- gerea. Cand este bine rumenita, friptura se scoate si se serveste fara slanina in care a fost imbracata, taiata felii groase si garnisita cu le­gume sote.
Alte retete recomandate
Incearca si Spinare de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.