Mancaruri cu vanat

Reteta Friptura pe gratar cu muschi de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie sa acopere bine carnea, c

ingrediente

   2 muschi de caprioara
   usturoi
   2 linguri de unt
   1 pahar de vin
   sare
   piper macinat

mod de preparare

Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie sa acopere bine carnea, care se intoarce dupa citeva ore, batind-o usor cu un bata­tor inainte de a o pune in solutie. Muschiul se sterge, se despica usor, se unge cu unt topit, se sareaza si se pipereaza si se pune pe gratar.


Muschiul de caprioara se pune direct pe jar si se tine pana cand carnea capata o crusta protectoare. Se intoarce frigarea, se inalta eventual pe o bucata de lemn si se continua frigerea. Cind carnea devine frageda, se stro­peste cu vin si cu putin unt si se mai lasa un sfert de ora pe jar moale.




Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti, stropita cu mujdei de usturoi.

Alte retete recomandate

Incearca si Pilaf de orez cu carne de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pe gratar cu muschi de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.