Mancaruri cu vanat

Reteta Iepure cu masline si sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: iepure, masline, sos de rosii, ulei, ceapa, ienibahar, dafin, zahar, sare.

ingrediente

   pulpele din fata si din spate si gatul
   1/2 pahar ulei
   5—6 cepe mari 2
   linguri bulion
   5—6 boabe ienibahar
   o foaie de dafin
   200 g masline
   o lingurita zahar
   o ceasca de vin (in lipsa
   o ceasca de apa cu o lingura otet de buna calitate)
   sare.

mod de preparare

In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2—3 linguri de apa, bulionul, sarea, za­harul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul.




Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pana este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cand in cand mancarea penrtu a nu se prinde de fundul cratitei.


Se serveste cand este gata.
Alte retete cu iepure:
Friptura de iepure
Iepure pregatit saseste
Budinca de iepure

Incearca si Mancare portugheza de rata
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.