Mancaruri cu vanat

Iepure impanat, la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Minodora postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Iepurele se impaneaza cu bucati de usturoi si sunculita si se presara cimbru, piper si sare deasupra. Astfel pregatit, se lasa la fezandat 1-2 zile. S

ingrediente

   1 iepure
   usturoi
   sunculita afumata
   cimbru
   sare si piper

mod de preparare

Iepurele se impaneaza cu bucati de usturoi si sunculita si se presara cimbru, piper si sare deasupra. Astfel pregatit, se lasa la fezandat 1-2 zile. Se pune in tava, se stopeste cu ulei sau grasime si se baga in cuptorul incins, apoi dupa 15 min se reduce la foc mic cuptorul. Tot timpul prajirii, tava va fi acoperita cu o bucata de hirtie. Cind este aproape gata, se pune 1 pahar cu vin rosu si se mai lasa 15 min.
Se serveste cu mamaliguta calda si un pahar de vin bun
Incearca si File de caprioara cu sos de stafide si gogosele de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure impanat, la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite