Mancaruri cu vanat

Reteta Mancare de iepure cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se scoat, se impaneaza cu slanin

ingrediente

   partea dinapoi a unui iepure
   150 gr slanina
   2 pahare vin alb
Pentru sos:
   4 linguri ulei
   1 ceapa
   1 lingura faina
   3-4 ciuperci
   3-4 linguri bulion de rosii
   3 pahare vin alb
   2-3 foi de dafin
   2-3 catei de usturoi
   sare
   piper
   4-5 linguri smantana

mod de preparare




Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se scoat, se impaneaza cu slanina si se asaza intr-o tava. Separat, se pregateste sosul. Ceapa tocata marunt se pune la rumenit impreuna cu o lingura de faina. Se adauga ciupercile taiate marunt, bulionul de rosii, vinul, foile de dafin, cateii de usturoi pisat, sarea si piperul pisat. Se toarna sosul peste carnea din tava si se introduce in cuptor. Dupa ce carnea s-a fript, se scoate din cuptor si se adauga smantana.
Se serveste imediat.


Alte retete culinare:





Piftie de curcan


Muschi de porc la cuptor


Ciorba radauteana
Incearca si Intestine de sitari cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de iepure cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.