Mancaruri cu vanat

Reteta Mancare de mistret cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate

ingrediente

   500 gr carne de mistret
   2-3 cepe
   sare
   1 lingura faina
   1 pahar suc de rosii
   1 pahar vin alb
   5-6 boabe de piper
   1 foaie de dafin
   50 gr untura

mod de preparare

Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate marunt si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se fierbe cu capacul timp de 2-3 ore. Dupa ce carnea s-a inmuiat, se presara faina, se amesteca, se adauga zeama de rosii, vinul alb, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa sosul sa scada pana devine un sos obisnuit.
Se serveste foarte calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.





Alte retete culinare:





Curcan umplut Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Incearca si Porumbei pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mistret cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.