Mancaruri cu vanat

Reteta Mancare greceasca de iepure cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie in bucati si se pune Ia prajit in ulei incins. Apoi se scot si se pun intr-un alt vas, iar in uleiul ramas se calesc ceapa, morcovii,

ingrediente

   1 kg carne de iepure
   150 ml ulei
   100 gr ceapa
   100 gr morcovi
   1 jumatate telina
   50 gr bulion
   200 ml vin
   1 foaie de dafin
   cateva boabe de piper
   1 crenguta de cimbru
   300 gr arpagic
   200 gr masline
   1 capatana de usturoi
   sare
   otet dupa gust

mod de preparare




Carnea se taie in bucati si se pune Ia prajit in ulei incins. Apoi se scot si se pun intr-un alt vas, iar in uleiul ramas se calesc ceapa, morcovii, telina, toate tocate marunt. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, bulionul, dafinul, cimbrul, boabele de piper, sare si otet dupa gust. Se mai lasa la fiert aproximativ o ora, dupa care se strecoara si se adauga peste carne. Se pun maslinele oparite in prealabil, cateva felii de lamaie, vinul si se lasa la fiert. La final, se adauga arpagicul inabusit separat.
Se serveste rece, ornat cu felii de lamaie.


Alte retete culinare:





Friptura de vita la cuptor


Rulada de porc


Muschi de porc la cuptor
Incearca si Sarmale din carne de mistret
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare greceasca de iepure cu masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.