Mancaruri cu vanat

Mincarica orientala din carne de vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se praj

ingrediente

   600 gr carne de caprioara
   iepure
   etc
   3 linguri margarina
   2 cepe
   1 mar mare
   1 banana
   un pumn stafide
   3-4 catei de usturoi
   pisati
   4 cuisoare
   1 1/2 lingurita curry
   1 lingurita sare
   3-4 picaturi tabasco (un sos foarte condimentat
   poate fi inlocuit cu boia de ardei)
   1 1/2 lingura pasta de rosii
   1 1/2 lingura soia
   2 linguri faina
   4
   5 dl supa din Vegeta
   1
   5 dl smintina

mod de preparare

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea prajita si se adauga pasta de rosii, soia, faina, supa din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic aprox. 45 minute sau pina cind carnea este fiarta bine. Smintina se adauga la sfirsit.

Se serveste cu orez fiert si o garnitura de legume, alaturi de un pahar de bere
Incearca si Friptura de rata salbatica cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincarica orientala din carne de vinat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite