Mancaruri cu vanat

Reteta Ostropel din carne de cerb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii si telina taiate felii

ingrediente

   1 kg carne de cerb
   100 gr untura
   100 gr ceapa
   1 jumatate de telina
   1 morcov
   1 capatana de usturoi
   50 gr bulion
   50 gr faina
   cateva boabe de piper
   otet
   sare

mod de preparare

Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii si telina taiate felii subtiri. Dupa ce legumele s-au rumenit putin, se adauga bulionul si se stinge cu apa calda si cu zeama in care s-a marinat carnea. Dupa 10-15 minute de fierbere, se strecoara sosul peste carnea prajita si se pune totul din nou la fiert. Cand carnea este gata, se adauga usturoiul pisat, otetul, sarea si piperul dupa gust.
Ostropelul se serveste cu garnitura de cartofi fierti, presarati cu patrunjel verde.



Alte retete culinare:



Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Ciorba radauteana
Incearca si Potarnichi cu smantana si ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din carne de cerb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.