Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu apa si cu putina sare in
Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu apa si cu putina sare in alta oala. Se adauga zarzavatul curatat si se lasa la fiert impreuna cu carnea.
Orezul, se spala si se pune la calit, in unt incins, pentru cateva minute. Se stinge cu zeama de carne fiarta si se lasa la fiert, apoi se adauga boabele de piper si se potriveste la gust de sare. Carnea fiarta se rastoarna peste orez si se pune la cuptor pentru 15-20 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Tochitura din maruntaie de pui Tocanita din carne de vita cu cartofi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca tot sunt 9 ani de cand ma petrec aici cu voi, 9 ani cu zambete, cu rasete, cu bunatati, cu mai putin bune, macar sa va...
Desert chocolate crinklesIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii