Mancaruri cu vanat

Reteta Pilaf de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au fiert prepelitele, se scot si se st

ingrediente

   4-5 prepelite
   4 pahare de zeama de carne
   1 pahar de vin
   100 gr jambon
   50 gr slanina proaspata
   100 gr orez
   10-12 ciuperci
   sare
   piper

mod de preparare

Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au fiert prepelitele, se scot si se strecoara zeama. Se adauga orezul si ciupercile tocate marunt, sarea, piperul, apoi se acopera vasul si se lasa sa fiarba la cuptor 30- 40 minute.
Mancarea se serveste calda.





Alte retete culinare:





Tocanita de vitel cu galuste Tocanita de pipote cu inimi Gratar de porc cu vinete coapte
Incearca si Porumbel umplut cu garnitura de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de prepelite" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.