Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit, amestecat cu ulei. Se tin 1
Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit, amestecat cu ulei. Se tin 15 pe foc mic, apoi se scot si se lasa la racit. In untul ramas se pun ciupercile tocate, ceapa taiata marunt, mararul, patrunjelul, toate tocate fin si se lasa sa se caleasca bine pana se inmoaie. Se ung porumbeii raciti cu acest amestec, pe ambele parti. Apoi se infasoara fiecare porumbel intr-o hartie de pergament unsa cu ulei si se frige la gratar 30 de minute. Se face un sos din unt cu faina rumenita usor, se stinge cu vin si zeama de carne. Se lasa sa scada, se sareaza, se pipereaza, apoi se pune otetul si se serveste separat, in sosiera.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii