Mancaruri cu vanat

Reteta Potarnichi cu varza de Bruxelles

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de

ingrediente

   2 potarnichi
   200 gr varza de bruxelles
   150 gr slanina proaspata
   100 gr unt
   sare
   piper
   3-4 linguri zeama de carne

mod de preparare




Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de fiert, se scot, se lasa la racit, iar apoi se impart in felii. Separat se rumenesc potarnichile in unt, Ia cuptor. Se taie in bucati slanina apoi se pune intr-un vas cu unt si se rumenesc usor. Se adauga varza, se sareaza, se pipereaza si se calesc la foc mare. Varza si slanina se asaza in jurul potarnichilor, se pune deasupra 50 gr unt proaspat, se acopera vasul si sIntroduce in cuptorul cald, pentru 30 de minute. Se adauga apoi zeama de carne si se mai lasa sa dea in clocot cateva minute.
Se serveste fierbinte.





Alte retete culinare:





Curcan umplut Ciuperci umplute Placinta de dovleac
Incearca si Iepure cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Potarnichi cu varza de Bruxelles" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.