Mancaruri cu vanat

Reteta Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune

ingrediente

   1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara
   100 g slanina
   2-3 linguri vin
   sare. Pentru marinata: un pahar de vin
   1 pahar de otet de vin
   o lingura untdelemn
   2 cepe un morcov
   1/2 telina
   2-3 fire cimbru
   2-3 foi de dafin
   sare
   10 boabe piper

mod de preparare

Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata.
Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina. Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.

Sosului din tava i se mai adauga 2-3 linguri de vin, se fierbe impreuna si se serveste in sosiera.
Incearca si Cristei la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.