Mancaruri cu vanat

Reteta Pulpa de mistret impanata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumen

ingrediente

   1 kg pulpa de mistret
   100 gr costita afumata
   1 capatana de usturoi
   100 gr morcovi
   100 gr ceapa
   1 telina
   1 foaie de dafin
   1 fir de cimbru
   80 gr untura
   100 ml vin
   50 ml bulion
   cateva boabe de piper

mod de preparare




Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura incinsa si se lasa la rumenit. Se scoate apoi carnea, se pune intr-o farfurie si se adauga in untura ramas legumele taiate subtiri, faina si se stinge amestecul cu bulion si cu putina apa calda. Se adauga piper boabe, dafin, cimbru iar apoi carnea si se lasa la fiert inabusit pana ce se inmoaie. Carnea se scoate apoi, se pune intr-un alt vas, iar sosul se strecoara, se potriveste la gust de sare, se adauga vinul si se mai lasa la fiert 2 minute.
Carnea se serveste felii, cu garnitura de macaroane presarate cu cascaval ras si unt.





Alte retete culinare:





Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Rulada de porc
Incearca si Fazan cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de mistret impanata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.