Mancaruri cu vanat

Reteta Sufleu de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca

ingrediente

   3 sitari
   2 linguri unt
   2 linguri zeama de oase
   sare
   piper
   4-5 oua
   1 lingura pesmet

mod de preparare




Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza carnea de pe oase. Carnea se toaca, se adauga putina zeama de pe oasele ce au fiert, apoi se sareaza, se pipereaza si se adauga intai galbenusurile si apoi albusurile. Intr-un vas se presara pesmet, apoi se toarna compozitia si se introduce in cuptor 40 minute, la foc mare si se lasa sa creasca.
Sufleu se serveste imediat.





Alte retete:





Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut Tocanita din carne de vita cu cartofi
Incearca si Pulpa prajita de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de sitari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.