Mancaruri cu vanat

Reteta Tocanita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, eniba

ingrediente

   1 kg carne de caprioara
   1 ceapa
   3 linguri untura
   1 capatana de usturoi
   1 frunza de dafin
   cateva boabe de piper
   2-3 boabe de enibahar
   1 crenguta de cimbru
   50 gr bulion
   100 ml vin
   sare

mod de preparare




Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, enibaharul, foile de dafin si cimbrul. Se stinge totul cu ala si se lasa la fiert, pe foc mediu, acoperit cu un capac. Se completeaza cu apa calda, daca e nevoie si se asauga la final vinul si sarea.
Se serveste calda.





Alte retete:





Tocanita de pui Tocanita de bita cu cartofi Tocana de orez cu legume
Incearca si Iepure cu masline si arpagic
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.