Mancaruri cu vanat

Reteta Tocanita de caprioara cu ciuperci

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.
Se potriveste gustul cu plantele aromatice s

ingrediente

   Pentru 10 persoane: 2 kg carne de caprioara taiata cuburi
   500 g ciuperci taiate lamele
   250 g slanina afumata
   150 g untura de porc
   500 g ceapa
   3 – 4 catei de usturoi
   200 ml smantana
   sare
   boabe de ienupar
   piper macinat
   tarhon

mod de preparare

Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit.


Se potriveste gustul cu plantele aromatice si cu condimentele indicate si se adauga ciupercile. Se amesteca scurt, se omogenizeaza cu smantana.


Se serveste fierbinte cu cus-cus sau galuste.
Alte mancaruri retete recomandate





Tocanita de pui


Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti
Incearca si Rata salbatica umpluta cu gutui
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de caprioara cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.