Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancare de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate

detalii rețetă—

Piept de fazan sote cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pieptul se impaneaza cu bucati mici de slanina si se taie in felii subtiri. Se sareaza, se pipereaza. Ciupercile se

detalii rețetă—

Fazan inabusit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa,

detalii rețetă—

Escalop din carne de urs

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la

detalii rețetă—

Mancarea de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper,

detalii rețetă—

Muschi de mistret afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul

detalii rețetă—

Sarmale din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se

detalii rețetă—

Mancarea vanatoreasca de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza

detalii rețetă—

Cotlet de mistret cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in

detalii rețetă—

Tochitura de vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie

detalii rețetă—

Rulouri de caprioara vanatoresti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o

detalii rețetă—

Spata rulata de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Spata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de

detalii rețetă—

Tocanita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt,

detalii rețetă—

Budinca de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca

detalii rețetă—