Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Friptura simpla de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Pulpa de caprioare la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la

detalii rețetă—

Prepelite la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Pentru prepelite la frigare se

detalii rețetă—

Prepelite la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se

detalii rețetă—

Pilaf simplu de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se

detalii rețetă—

Potarnichi la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost

detalii rețetă—

Potarnichi cu smantana si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin

detalii rețetă—

Friptura simpla de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura,

detalii rețetă—

Iepure cu masline si arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru

detalii rețetă—

Iepure cu zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—