Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pilaf simplu de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se

detalii rețetă—

Potarnichi la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost

detalii rețetă—

Potarnichi cu smantana si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin

detalii rețetă—

Friptura simpla de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura,

detalii rețetă—

Iepure cu masline si arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru

detalii rețetă—

Iepure cu zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune

detalii rețetă—

Snitel delicios de caprioara

complexitate reteta Redusa 

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se

detalii rețetă—

Iepure cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa,

detalii rețetă—

Iepure cu masline si sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Potarnichi prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt,

detalii rețetă—

Pasta din carne de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de

detalii rețetă—