Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sitari umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Potarnichi prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt,

detalii rețetă—

Prepelite fripte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si

detalii rețetă—

Friptura de fazan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete

detalii rețetă—

Sturzi la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o

detalii rețetă—

Porumbei cu pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate

detalii rețetă—

Porumbei inabusiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Porumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata

detalii rețetă—

Mancare de porumbei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se

detalii rețetă—

Prepelita fripta in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire

detalii rețetă—

Prepelita la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie

detalii rețetă—

Cristei la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina

detalii rețetă—

Mancare de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si li se leaga picioarele si aripile. Se pun intr-un vas cu unt,

detalii rețetă—