Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friptura de iepure cu smantana si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si

detalii rețetă—

Sitari umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna

detalii rețetă—

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Pilaf simplu de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se

detalii rețetă—

Potarnichi cu smantana si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune

detalii rețetă—

Iepure cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa,

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Potarnichi prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt,

detalii rețetă—

Pasta din carne de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de

detalii rețetă—

Prepelite fripte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si

detalii rețetă—

Friptura de fazan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete

detalii rețetă—