Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Snitel delicios de caprioara

complexitate reteta Redusa 

Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Friptura de fazan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete

detalii rețetă—

Marinata pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie,

detalii rețetă—

Rata salbatica cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas

detalii rețetă—

Mancarea de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper,

detalii rețetă—

Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare

detalii rețetă—

Rata salbatica cu napi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si

detalii rețetă—

Mancare rece de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se marineaza carnea in apa cu otet si usturoi zece ore, apoi se scoate si se taie bucati potrivit de mari. Se

detalii rețetă—

Friptura pe gratar cu muschi de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid

detalii rețetă—

Iepure de camp cu sos vanatoresc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Pulpele de iepure de camp se pun cu o seara inainte la marinat: zarzavatul curatat se taie rondele, se pune ceapa

detalii rețetă—