Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu galbiori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:45m 

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12

detalii rețetă—

Cap de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai

detalii rețetă—

Pulpa prajita de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe

detalii rețetă—

Iepure pregatit saseste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se

detalii rețetă—

Iepure cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas

detalii rețetă—

Pulpa de mistret cu afine

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 

Inainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate

detalii rețetă—