Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pulpa de urs

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 5m 
gatire reteta 3h 

• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de

detalii rețetă—

Iepure invelit in prosciutto

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 
gatire reteta 2h 

• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,

detalii rețetă—

Fazan aromat la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Pentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am

detalii rețetă—

Sitari umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna

detalii rețetă—

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Pulpa de caprioare la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la

detalii rețetă—

Friptura simpla de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura,

detalii rețetă—

Iepure cu masline si arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—

Marinata pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie,

detalii rețetă—

Porumbei cu pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate

detalii rețetă—

Mancare de porumbei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se

detalii rețetă—