Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 1h:30m 

Un gust delicios, la un preparat deosebit!

detalii rețetă—

Iepure si carnati la cuptor cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu

detalii rețetă—

Prepelite la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se

detalii rețetă—

Iepure cu masline si sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele

detalii rețetă—

Porumbei la gratar cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt

detalii rețetă—

Mancare de prepelite cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un

detalii rețetă—

Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele.

detalii rețetă—

Salmiu de potarnichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Potarnichile se curata, se golesc, apoi se sareaza si se infasoara in bucati de slanina. Se pun la prajit in putin

detalii rețetă—

Potarnichi cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Potarnichile se curata si se golesc de intestine. Ficatul se toaca marunt impreuna cu 100 gr carne de porc, putina

detalii rețetă—

Mancare de mistret cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se

detalii rețetă—

Mancare de iepure cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore.

detalii rețetă—

Iepure cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas

detalii rețetă—

Carne de caprioara sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format.

detalii rețetă—

Prepelite dobrogene cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prepelitele se curata si se spala iar apoi se pun in cuptor impreuna cu untul si se lasa sa se rumeneasca. Se

detalii rețetă—