Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 1h:30m 

Un gust delicios, la un preparat deosebit!

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu smantana si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si

detalii rețetă—

Fazan la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:45m 

Fazan la cuptor este o reteta delicioasa pentru care avet nevoie de mai multe ingrediente, intre care si doi fazani

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu galbiori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:45m 

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi

detalii rețetă—

Friptura simpla de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Pulpa de caprioare la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la

detalii rețetă—

Friptura simpla de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura,

detalii rețetă—

Iepure cu masline si arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru

detalii rețetă—

Iepure cu zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Friptura de fazan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete

detalii rețetă—