Se desface varza in foi si se opareste in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse si la mijloc se pune brinza amestecata cu ou si sare, mare
mod de preparare
Se desface varza in foi si se opareste in apa clocotita cu sare. Se asaza 2-3 foi suprapuse si la mijloc se pune brinza amestecata cu ou si sare, mare cam cit o nuca. Se inveleste si i se da forma rotunda. Se preseaza in mina pentru a se scurge bine zeama. Se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa. Prajite, se asaza in tava, se toarna deasupra zeama de rosii si rosii curatate de pielita si seminte si se pun la cuptor sa scada. Se adauga o parte din smintina amestecata cu o lingurita faina cind sosul este aproape scazut. Se servesc calde si cine doreste presara cascaval pe deasupra. In momentul cind se servesc la masa, se mai toarna si restul de smintina. In loc de brinza, aceste bule de varza se pot umple cu carne preparata ca pentru musaca.
Incearca si Varza acra cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Bule de varza dulce cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe