Mancaruri cu varza

Reteta Rata pe varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Popescul_16799 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa g

ingrediente

   Pieptul si pulpele de la o rata
   1 varza potrivit de mare
   2 ardei
   2 morcovi
   2 linguri sos de rosii(bulion)
   verdeata (patrunjel
   marar)
   200 ml smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie varza, morcovii, ardeii (pot fi date si pe robot), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba (circa 1 h), la foc potrivit. Spre sfarsitul prepararii se adauga bulionul, verdeturi (patrunjel, marar), piperul. Se mai fierbe putin, iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.
Incearca si Varza de Bruxelles cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.