Mancaruri cu varza

Reteta culinara Sarmale cu carne de porc si vita in foi de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe

ingrediente

   1 kg carne de porc
   600 g carne de vita
   500 g orez
   500 g ceapa
   4 kg varza alba murata
   100 g untura sau ulei
100 g boia de ardei dulce
cimbru
piper macinat
sare

mod de preparare

Carnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe pe jumatate, se raceste sub jet de apa rece. Varza se spala, se curata de cotoare si aleg frunzele pentru sarmale. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100ml apa si se raceste. Carnea se toaca impreuna cu ceapa cu masina. Carnea tocata se amesteca bine cu orez, sare si piper. Compozitia se imparte in bucati, care se ruleaza in cate o foaie de varza, introducand marginile ruloului in interior.
Preparatul se prezinta pe platou sau in caserole, cu cimbru si boia de ardei deasupra.


Alte retete recomandate:

Incearca si Varza dulce cu unt si pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de porc si vita in foi de varza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite