Mancaruri cu varza

Sufleu de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
a webmaster 6 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smintina (75 gr), cascava

ingrediente

   800 gr. varza alba
   100 gr. unt
   o lingura faina
   25 gr. cascaval
   100 gr. smintina
   3 oua
   20 gr. pesmet
   sare

mod de preparare

Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smintina (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smintina si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute timp de 20 de minute.
Se serveste fierbinte
Incearca si BUDINCA DE VARZA
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de varza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite