Mancaruri cu varza

Reteta Varza a la Cluj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de

ingrediente

   Â¾ kg varza acra
   100 g unsoare
   120 g orez
   500 g carne de porc
   200 ml smantana
   piper macinat
   sare

mod de preparare

Se caleste varza in 40 g de unsoare si putina apa. Se pune orezul in 20 g de unsoare, se adauga putina apa, se sareaza si se lasa la fiert. Carnea de porc trebuie tocata, condimentata cu sare si piper si in 40 g de unsoare se lasa sa se fiarba pe jumatate. Se ia un vas yena, se tapeteaza cu unsoare si se pune un strat de varza acra, de grosimea unui deget. Se amesteca carnea cu orezul si se aseaza un strat peste varza. Se pune din nou un strat de varza si tot asa pana avem varza si orez cu carne, varza sa fie ultimul strat.
Se amesteca 200 ml smantana cu 100 ml apa, se stropesc straturile cu acest amestec si se lasa la cuptor pana se rumenesc.





Alte retete culinare recomandate





Ciulama de ciuperci


Dovlecei umpluti


Tocanita de pui
Incearca si Varza acra simpla cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.