Varza cu costita afumata este un fel de mancare foarte consistent pentru care aveti nevoie de carne afumata.
Varza cu costita afumata este un fel de mancare foarte consistent pentru care aveti nevoie de carne afumata. Se curata varza, se spala si se toaca fideluta. Se presara cu sare si se strange cu mainile, pentru a se inmuia. Se incinge uleiul si se calesc, ceapa tocata marunt, costita taiata in bucati potrivite, morcovul ras si ardeiul gras, taiat cuburi mici.
Se adauga varza si se acopera cu apa fierbinte. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora, pana ce apa scade. Se pun apoi, rosiile decojite si date pe razatoare, bulionul si dupa gust: sare, piper, cimbru, boia. Se amesteca si se da vasul la cuptor, pentru inca 25-30 minute.
Varza cu costita afumata se serveste calda cu ardei iute alaturi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiO reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.
Rulouri cu scortisoaraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii